Predictii, ponturi
Campionate externe
Opinie de parior
Sfaturi pentru pariori
INFO pariu

Pariati pe Anglia? Aceste meciuri au fost trucate

Submitted by on 17 March 2013 – 22:48No Comment | 1,072 views

blsq Este super scandal in Anglia din cauza meciurilor trucate de mafia pariurilor. Federatia de fotbal din Albion a primit informatii potrivit carora fotbalisti de la patru cluburi au pariat pe rezultate corecte la meciuri in care au fost implicati direct. Din „intamplare”, au si castigat. Este vorba despre partide din Blue Square South, o competitie pe care se pariaza masiv.

Blocati de casele de pariuri

Forul fotbalistic din Marea Britanie a indicat printre suspecti fotbalisti de la Chelmsford, Billericay si Hornchurch. Chelmford a facut 2-2 in deplasare cu Bath City, iar Billericay a pierdut acasa in fata lui Welling. Aceste informatii au determinat mai multi bookmakeri sa blocheze partidele jucate de aceste echipe weekendul trecut. Chelmford este implicata in lupta pentru promovare, iar Billericay se afla in zona retrogradarii.

Conducatorii sunt „socati”

Conducatorii cluburilor s-au declarat socati de cele auzite si au au promis sa colaboreze cu federatia in ancheta deschisa. „Intelegem care sunt responsabilitatile noastre in ceea ce priveste pariurile. Vom furniza toate informatiile care vor fi solicitate”, au spus cei de la Chelmsford.

Pe de alta parte, exista suspiciunea ca si sefii ar fi implicati in rezultatele necurate.

Etichete:, ,

Scrie-ne un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also Comments Feed via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.